Betalen bij ons kan met...

iDEAL

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.

PayPal

Met PayPal kunt u snel en gemakkelijk online geld overmaken en ontvangen. Het is een ideale betaalmethode om (ook internationaal) geld over te maken naar familieleden, vrienden, webshops en veiligingwebsites zoals Marktplaats en eBay. PayPal is veilig: verkopers of webshops krijgen uw gegevens nooit te zien. Bovendien zijn uw aankopen met PayPal Aankoopbescherming beschermd als deze niet geleverd worden of afwijken van de omschrijving van de verkoper.

Kredietkaart

Met de debitcard (van VISA, Maestro, MasterCard & American Express), betaalt u online met de eigen bankpas. Omdat de betaling direct van de rekening wordt afgeschreven, is deze altijd gegarandeerd. In 100 landen worden kaarten uitgegeven. Een groot deel van deze kaarten is ook geschikt voor online aankopen.

Giropay

De online betaalmethode Giropay is erg populair bij de Duitse consument. Het betaalproces lijkt veel op dat van iDEAL. Het is veilig en vertrouwd en verloopt volledig via de internetbankieromgeving zoals je gewend bent. Ruim 80 procent van de Duitse banken hebben een aansluiting.

Paysafecard

Paysafecard is een prepaidkaart waarmee je online, anoniem aankopen kunt doen. De kaart kan zowel online als in een groot aantal winkels worden aangeschaft. Een betaling gebeurt aan de hand van de gegevens op de kaart en dus zonder persoonlijke of bankinformatie. Direct na een transactie wordt het tegoed van de kaart bijgewerkt.

Google Pay

Een digitaal portemonneeplatform en online betalingssysteem ontwikkeld door Google om in-app en tap-to-pay-aankopen op mobiele apparaten mogelijk te maken, zodat gebruikers betalingen kunnen doen met Android-telefoons, tablets of horloges. Google Pay neemt de functies van zowel Android Pay als Google Wallet over via zijn in-store, peer-to-peer en online betaaldiensten

Apple Pay

Apple Pay is heel handig en werkt op de Apple devices die je elke dag al gebruikt. Je kunt er veilig mee betalen in winkels, in apps en online. Het is dus net zo makkelijk als betalen met je bankpas, en ook nog eens veiliger.

Shopify Pay

Veilig winkelen in onafhankelijke winkels zonder te zoeken naar uw creditcard. Shopify Pay rekent voor u af, zodat u van het winkelen kunt genieten en u zich geen zorgen hoeft te maken over de betaling. Shopify Pay selecteert altijd de veiligste en makkelijkste manier om u te verifiëren.