Beetje Wijnig is de online specialist in speciale wijnen van over de hele wereld. Alle wijne die wij aanbieden worden elk jaar weer met veel passie en liefde door de wijnboeren gemaakt. Ons specialisme zit in de verkoop van unieke wijnen met toffe labels en in het geven van proeverijen op locatie. Daarnaast bieden we elk seizoen een seizoen box aan. Daarnaast hebben we verschillende cadeau boxen.

Beetje Wijnig heeft een assortiment wat continu in beweging staat. Wij bieden voor ieder wat wils. Elk seizoen een toffe box! Ben jij een echte wijnliefhebber die altijd voor dezelfde druif kiest OF wil je eens wat minder bekends? Dan ben je bij Beetje Wijnig aan het juiste adres. Schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe wijnen en boxen.

Weet je nog niet wat je wilt en wil je gewoon is op je gemak een aantal wijnen proeven? Maak dan gebruik van onze speciaal samengestelde surprise pakketten. Allerlei verschillende wijnen in een doos. Leuk voor jezelf of als cadeau.

Wijnen uit voorraad leveren wij binnen 48 uur bij je thuis of gewoon op je werk. 

Via Instagram en Facebook kan je ons volgen en op de hoogte blijven van de laatste nieuwe wijnen, proeverijen en aanbiedingen.